Image

Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kod (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

UŽIVAJTE U VRHUNSKOM SMJEŠTAJU I ŠIROKOJ PONUDI HOTELA SKRIVENOG U PREKRASNOJ PARK ŠUMI TIK UZ MORE. HOTEL IMPERIAL

Smještaj


Sobe s otvorenim pogledom na more i očaravajuće izlaske i zalaske sunca nude cjeloviti doživljaj ljepote Jadranskog mora. Budite se svako jutro i usnite svaku večer uz umirujuće zvukove valova, cvrkut ptica i mirise Mediterana.


Ville Regina


Villa Regina potpuno je renovirana zasebna jedinica. Raspolaže sa dvadeset jednom sobom i može se cijela zasebno iznajmiti.
Uređena u modernom i urbanom stilu, nedavno renovirana, idealna je za uživanje u nezaboravnim trenutcima vašeg odmora.

Posebnosti


Hotel svojim gostima nudi bogat zabavni program i dodatne sadržaje poput fitness prostorije, teniskih terena, animacije za djecu i zatvoreni bazen.
Novi prostrani vanjski bazen s modernim ležaljkama pravo je mjesto za opuštanje s pogledom na zimzeleno drveće i more. Za potpuni doživljaj nudimo široku ponudu koktela i osvježavajućih pića našeg pool i snack-bara.O hotelu


Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore.1 km

Grad

65 km

Zračna luka

1 km

Autobusni kolodvor

13 km

Željeznički kolodvor

Upoznajte Vodice

Vodice su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima.

Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.

Vodice su svoj smjer zadržali prema moru i turizmu, te čuvanju svoje tradicije, a njihovi gosti uživaju u sretnom spoju prošlosti i sadašnjosti.REZERVACIJE

Ne propustite upoznati Vodice i uživajte u Hotelu Imperial i prekrasnoj park šumi koja ga okružuje!


Pošalji upit