Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kod (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

istražite Tajne gradova, mjesta i prirode u blizini naših objekata

Organizirani izleti sa stručnim vodičem

Jedna od atraktivni jih i zanimljivih turističkih regija u Hrvatskoj upravo je RIVIJERA Šibenik koja zauzima dio sjeverne Dalmacije.

U svom zaleđu omeđena je planinom Dinarom te se obalom proteže od Pirovca na zapadu do Ražnja na jugu i obuhvaća više od 200 manjih i većih otoka te nadmorskih grebena.

Kristalno čisto more, plaže, otoci, vinogradi, autentična ribarska sela te ostaci srednjovjekovnih gradova okruženih zidinama samo su neka od brojnih ljepota rivijere Šibenik. Ono što je čini vrlo posebnom su dva bisera prirode – Nacionalni Park

Kornati sa svojih 89 prekrasnih otoka i hridi te Nacionalni Park Krka gdje se rijeka Krka svojim tokom od 72 Km probija tijesnim kanjonima prema Jadranskom moru i ostavlja za sobom bajkovite kaskade, slapove i jezera.

Za sve goste  organiziramo izlete u nacionalne parkove, otoke i obližnje hrvatske gradove na Jadranskoj obali. Svakako preporučamo posjet Krki, Kornatima, Plitvicama ili Paklenici, te gradovima Zadru, Šibeniku i Splitu. Naravno, mogućnosti istraživanja Hrvatske i Jadrana još su veće. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Park Prirode Vransko jezero i biciklistička staza dugačka 55 km, a nedaleko su i popularne Vodice, te otoci Murter, Zlarin i Prvić. Želite li svoje slobodno vrijeme provesti kvalitetno i sadržajno, Sjeverna Dalmacija je pravi izbor za Vas...