IZLETI IZ HOTELA IMPERIAL, VODICE

Image
NP krka, izvor: JU „NP Krka“

NP KRKA


Ovim izletom uroniti ćete u romantičan doživljaj Šibenskog kraja u kojemu je moć napajanja ove rijeke bila pokretač sveukupnog života njegovih stanovnika. Šibenik, jedan od rijetkih hrvatskih i svjetskih gradova s dva spomenika UNESCO-a, kao cjelina se najljepše oku nudi upravo panoramskim razgledom brodskom vožnjom.

Na putu do Nacionalnog parka Krka doživjet ćete jedinstvenu vizuru raskošnog estuarija rijeke i ljepotu kanala sv. Ante kojim dominira njegova morska čuvarica, tvrđava sv. Nikole.

Rijeku, slapove te bogatu floru i faunu upoznati ćete šetnjom po privlačnim drvenim stazama i mostovima koji vode kroz čitav park.

Ovaj Nacionalni park vam pruža najljepše tonove zelene i plave boje, čaroban zvuk slapova i bogatstvo krajolika.


REZERVIRAJ ODMAH
Image
 izvor: www.destina-vodice.hr

NP KORNATI I PP TELAŠĆICA


Naše putovanje uključuje cjelovit obilazak Kornatskog arhipelaga. Kornati su sa svojim otocima, otočićima i hridima geografski najrazvedeniji otočni ekosustav Jadranskog mora i iznimno dojmljiv prirodni krajolik kojim su se protkali tragovi djelovanja čovjeka i tako stvorili jedinstveni krajolik. Zbog škrtog zelenila u kamenu, često se spominju kao "kameno biserje Mediterana".

U Parku prirode Telašćica, gdje su kontrasti litica i mirnih uvala, prirodnih ljepota i fenomeni jezera, iskrcati ćete se u uvali Mir, jednoj od najvećih i najsigurnijih prirodnih luka na Jadranu. Kada zakoračite, upoznati ćete mjesto impresivnih otočnih klifova, ljekovitog slanog jezera Mir, plaža skrivenih u gustim borovim šumama i utočište magaraca koji su u prošlosti bili važni suputnici u životu dalmatinskog čovjeka.

Ovo je mjesto gdje Vas priroda pokreće dok istovremeno pruža potreban mir.


REZERVIRAJ ODMAH
Image
Prvić, izvor: www.destina-vodice.hr

ZAPLOVITE FAUSTOVIM ZAVIČAJEM (OTOK PRVIĆ)


Uz prekasnu plovidbu na otvorenom, posjetite otok Prvić i otkrijte uzbudljiv svijet inspiriran bezvremenskim likom i djelom našeg najpoznatijeg univerzalnog čovjeka Fausta Vrančića.

Hrvatski "uomo universale" bio je  polihistor, diplomat, jezikoslovac, izumitelj, inženjer, svećenik i biskup, a njegova najpoznatija zasluga je konstrukcija padobrana.

Poželite li upoznati arhipelag ovog teritorija, s naglaskom na opušten, kraći razgled i boravak na Prviću, ovaj  izlet je pravi izbor za Vas.


REZERVIRAJ ODMAH
Image
izvor: www.destina-vodice.hr

OD OTOKA DO OTOKA  ISLAND HOPPING


Poželite li upoznati arhipelag ovog teritorija, s naglaskom na opušten, kraći razgled i boravak na ciljanim otocima, onda je naš izlet koji za svaku grupu krojimo po mjeri, pravi izbor za vas.

Njegove mogućnosti će se svidjeti svima  koji žele mir, upoznati atmosferu malih dalmatinskih otočnih naselja, razgledati otočne znamenitosti, zanimljive muzeje i zbirke, uz što se lako uklapa i slobodno vrijeme za kupanje na  plažama ili razgledavanje otoka.

Ovaj izlet uključuje panoramski razgled i kraće, ugodno  zaustavljanje na odabranim otocima.


REZERVIRAJ ODMAH

Ukoliko treba te dodatne informacije u vezi izleta u ponudi pošaljite nam upit

Pošalji upit