Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kod (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Vodice VILLE IMPERIAL

Smještaj


Hotel Imperial Vodice u svojoj ponudi ima smještaj u zasebnim objektima. Ville su novo renovirane i uređene po najnovijim standardima. Svaka Villa ima 21 sobu, od kojih 18 ima i pripadajući izlaz na balkon.

Posebnosti


Hotel svojim gostima nudi bogat zabavni program i dodatne sadržaje poput fitness prostorije, teniskih terena, animacije za djecu i zatvoreni bazen.
Novi prostrani vanjski bazen s modernim ležaljkama pravo je mjesto za opuštanje s pogledom na zimzeleno drveće i more. Za potpuni doživljaj nudimo široku ponudu koktela i osvježavajućih pića našeg pool i snack-bara.1 km

Grad

65 km

Zračna luka

1 km

Autobusni kolodvor

13 km

Željeznički kolodvor

Upoznajte Vodice

Vodice su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima.

Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.

Vodice su svoj smjer zadržali prema moru i turizmu, te čuvanju svoje tradicije, a njihovi gosti uživaju u sretnom spoju prošlosti i sadašnjosti.Provedite odmor na idealnoj lokaciji u našim Villama Imperial i otkrijte zanimljivosti Vodica i okolice.

Pošalji upit