Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kod (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Planirate li važno događanje vezana za posao ili privatno okupljanje Hotel IMPERIAL je pravo mjesto za vas Vjenčanja & Eventi

VJENČANJA


Dragi mladenci,

Dopustite nam da za vas organiziramo vjenčanje iz snova. Proslave vjenčanja za do 350 osoba organiziramo u prekrasnom ambijentu našeg restorana koji ima prostranu terasu s koje se pruža pogled na more i mediteranski park. Želite li vjenčanje na otvorenom, jedinstveni prostor uz bazen pretvoriti će vaše vjenčanje u nezaboravan, romantičan i elegantan događaj.

 U organizaciji vašeg najvažnijeg dana u životu rado ćemo vam pomoći i oko najmanjeg detalja, zato ne oklijevajte kontaktirati nas!
Tel.: + 385 (0)22 454 454
E-mail: manager-imperial@rivijera.hr

DOGAĐAJI


Planirate važnu poslovnu konvenciju ili kongres? Povećajte učinkovitost i uspješnost, okupite svoje suradnike i važne poslovne partnere u Hotelu IMPERIAL u Vodicama.

Budući da svaka uspješna konvencija ili kongres zahtijeva tehnički kvalitetnu opremljenost dvorana, nudimo Vam svu potrebnu suvremenu audio-vizualnu opremu. Osim toga, sve konferencijske dvorane imaju izvor prirodnog svjetla, klimatizacijske uređaje te besplatni bežični Internet.

IZLETI


Jedna od atraktivnijih i zanimljivih turističkih regija u Hrvatskoj upravo je RIVIJERA Šibenik koja zauzima dio sjeverne Dalmacije.

Kristalno čisto more, plaže, otoci, vinogradi, autentična ribarska sela te ostaci srednjovjekovnih gradova okruženih zidinama samo su neka od brojnih ljepota rivijere Šibenik. Ono što je čini vrlo posebnom su dva bisera prirode – Nacionalni Park Kornati sa svojih 89 prekrasnih otoka i hridi te Nacionalni Park Krka gdje se rijeka Krka svojim tokom od 72 Km probija tijesnim kanjonima prema Jadranskom moru i ostavlja za sobom bajkovite kaskade, slapove i jezera.

Planirate važan poslovni sastanak, teambuilding, konvenciju, kongres, seminar, izložbu ili vjenčanje Hotel IMPERIAL u Vodicama je pravo mjesto za vas.

Pošalji upit